•  
  •  
  • 01.januar 0001.

   Hotel „Princess"  je smješten na najatraktivnijem dijelu Bara, uz setaliste, pored mora, hotel je okruzen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima. Ime „Princess" je dobio po princezama, lijepim i obrazovanim kcerima crnogorskog kraljaNikole, koje su se u svoje vrijeme odmarale na ovom prostoru, a svojim udajama povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima krajem XIX i na pocetku XX vijeka. Hotel je samo stotinak metara udaljen od gradske Marine i luckog pristanista sa kojeg nekoliko puta nedjeljno plove putnički brodovi u pravcu Italije.

   Na samo 4 kilometra od hotela nalazi se Stari Bar, jedno od najstarijih fortifikacijskih naselja na jugoistocnoj obali Jadranskog mora. U podnozju ovog drevnog grada zivi vise od 2 000 godina jedna od najstarijih maslina na svijetu -Stara maslina na Mirovici.

   Tokom ljetnjih mjeseci posetioci su u prilici da posjete brojne kulturne događaje: izložbe, koncerte, pozorišne predstave, koje su dio tradicionalne kulturne manifestacije „Barski ljetopis"  

    

   Kako doci do nas

   Mozete koristiti drumski ili pomorski saobracaj kako biste dosli do hotela.

   Drumski saobraćaj: Jadranska magistrala

   Zeljeznicki saobraćaj: zeljeznica Beograd - Bar

   Aerodromi:

   • Aerodrom Golubovci (u blizini Podgorica) - 45 km
   • Aerodrom Tivat - 58 km

   Pomorski saobraćaj - Luka Bar i trajekne linije do Italije, Albanije i Grčke

   Nautički saobraćaj - moderna marina sa vezovima cak i za mega jahte

  •